Diensten

Bij Klusbedrijf SWR kunt u terecht voor verschillende diensten. Hieronder vindt u meer informatie. Staat de informatie die u nodig heeft er niet bij? Neem dan contact op. U kunt ook direct een offerte aanvragen! 

Pannendaken

Huizen met schuine daken worden afgedekt met tegels van klei, ook wel dakpannen genoemd. Deze komen in zeer uiteenlopende kleuren en afwerkingen, zo is er voor iedere woning een passende dakpan te vinden. Doordat dakpannen de beschermlaag van uw woning of kantoorpand zijn, dienen deze goed vast te zitten. Wanneer deze niet correct worden gelegd dan kunnen deze bij een storm losraken. Dit resulteert in schade aan uw dak en schade in huis door lekkage. Laat dakpannen daarom altijd leggen door een professional zoals Klusbedrijf SWR gedaan worden.

Bitumen dakbedekking

Voor platte daken wordt er bijna altijd gekozen voor bitumen. Het is een duurzame en betaalbare dakbedekking welke goed waterdicht en isolerend werkt. Wanneer u ervoor kiest om een bitumen dak te laten leggen dan nemen wij u het werk graag uit handen. Wij kunnen het dak geraamte voor u maken, zullen altijd zorgen dat er isolatie wordt aangebracht en branden het bituum netjes waterdicht af.

Ook wanneer u schade heeft aan een bestaand bitumen dak kunt u Klusbedrijf SWR bellen. Wij komen dit dan vakkundig voor u herstellen zodat u er weer droog bij zit.

Lood & Zinkwerk

Bij zowel pannen- als bitumen daken worden de randen met lood afgewerkt. Het loodwerk zorgt ervoor dat het water niet naar binnen kan gaan en dat hoeken worden afgedekt. Het is een precisie klus die ons goed afgaat.

Dakranden worden vaak afgewerkt met zink. Het is goed materiaal die goed afsluit en er van beneden af gezien er mooi uitziet. Het dient vaak ook als dakgoot en zorgt dat het water netjes in de regenpijp verdwijnt. 

Schoorsteen renovatie

Als we dan toch op uw dak zijn kunnen we altijd de staat van de schoorsteen controleren. Als we vinden dat er een renovatie moet gebeuren geven we dat natuurlijk altijd aan. Het wegslijpen van het voegen en het opnieuw voegen en natuurlijk het loodwerk wat erbij komt, u kunt ook altijd kiezen om deze gehele schoorsteen te laten impregneren.

Verstoppingsproblemen

Ons klusbedrijf SWR helpt u niet alleen problemen op het dak te verhelpen; wij zijn ook beschikbaar voor het ontstoppen van verstoppingen. 

Een verstopping kan ontzettend vervelend zijn. Het kan u verhinderen de afwas te doen, gebruik te maken van water of zelfs naar het toilet te gaan. Het is daarom belangrijk dit probleem snel te verhelpen.

Voor deze spoeddienst zijn wij 24/7 beschikbaar. Mocht u dus nood hebben; geen probleem, u kunt ons altijd bereiken!

Schilderwerken

Op zoek naar een schilder? Bij Klusbedrijf SWR kun je ook terecht voor schilderwerken. We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk.